Ένα ωραίο κουπόνι έχουμε σήμερα με κούρσες από Greyville, Lyon και St Cloud και είναι το τελευταίο ιπποδρόμιο που θα μας απασχολήσει κυρίως με τις διαδρομές των τριετών.
Η 1η κούρσα (3.05μμ) αφορά μέδεν φοράδες στα 1.600μ και μας αρέσει ένα αουτσάιντερ, η νο 3 Sunderia. Είναι από τις πιο έμπειρες φοράδες της κούρσας καθώς έχει ήδη 4 συμμετοχές εκ των οποίων οι 3 πρώτες ήταν πρωταγωνιστικές. Ειδικότερα στην 2η συμμετοχή της εδώ στα 1.400 μέτρα τερμάτισε 3η σε κούρσα που αποδείχτηκε πολύ ισχυρή καθώς πλην του ίππου που τερμάτισε τελευταίος όλοι οι υπόλοιποι είναι ήδη νικητές, μάλιστα ο Admiralty Arch που είχε τερματίσει 2ος έχει ήδη 3 νίκες. Υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι για την επιλογή μας που επανεμφανίζονται από ρεπό μετά από πρωταγωνιστικό ντεμπούτο αλλά κανείς εξ αυτών δεν συμμετείχε σε κούρσα που να έβγαλε νικητές και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε την δύναμη τους. Αν λάβουμε υπ όψιν πως έχουμε και 3 φοράδες που ντεμπουτάρουν εκ των οποίων η μία είναι κόρη του Frankel και η άλλη εκπροσωπεί την Godolphin η Sunderia δεν έχει εύκολη αποστολή και τα στοιχήματα μας θα είναι μικρά αλλά μας έκανε τόσο εντύπωση εκείνη η κούρσα της που προαναφέραμε που μας κάνει να θέλουμε να την ποντάρουμε.
Η 2η κούρσα εδώ (3.35μμ) είναι η υποδιαίρεση των αρσενικών και ο νο 3 Rayon Vert είναι η επιλογή μας. Έκανε το ντεμπούτο του στο Chantilly σε κούρσα αποκλειστικά πρωτοεμφανιζομένων όπου τερμάτισε 3ος ενώ μετά από μία 2η θέση στο Maisons-Laffitte τερμάτισε 3ος εδώ και στα μέτρα πίσω από έναν εξαιρετικά ισχυρό εκπρόσωπο της Godolphin. Είναι και αυτή η κούρσα αμφίρροπη και συμμετέχουν αρκετά άλογα που κατά τη γνώμη μας θα έχουν καλή σταδιοδρομία αλλά θεωρούμε πως ο εκπρόσωπος του Pantall με την αυξημένη του εμπειρία μπορεί να περάσει σήμερα πρώτος την γραμμή του τερματισμού.
Η 4η ιπποδρομία (4.45μμ) είναι μία σπουδαία κούρσα λίστας για αρσενικούς τριετείς στο μίλι όπου θα δείξουμε σοβαρή προτίμηση στον νο 1 Markazi. Ο εκπρόσωπος του Aga Chan είναι κατά τη γνώμη μας ανώτερος στον όμιλο καθώς έχει ήδη κατακτήσει 4 νίκες ενώ στην τελευταία του συμμετοχή τερμάτισε 2ος εδώ και στα μέτρα σε ανάλογη με την σημερινή κούρσα ηττηθείς μόλις με βραχεία κεφαλή από τον Straight Right. Ενισχύεται με την ίππευση του τσάμπιον Soumillon και βρίσκεται κοντά σε μία σπουδαία νίκη σήμερα.