Τα <εγκαίνια> του διεθνούς σκορ 6 είναι το κυρίαρχο στοιχείο της σημερινής ημέρας και ελπίζουμε πραγματικά να αγαπηθεί από τους Έλληνες φιλίππους, αφού είναι σίγουρο πως θα αποδίδει μεγάλα κέρδη στους τυχερούς, ειδικά καθώς νομίζουμε ότι τα τζακ-ποτ θα είναι συχνά και τα κέρδη για τους νικητές θα αυξάνονται. Αναλυτικά το κουπόνι μας σήμερα περιλαμβάνει 27 επίπεδες διαδρομές από 4 ιπποδρόμους (Fairview, Cagnes, Lingfield και Greyville) και έχουν εξαιρετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον αλλά ομολογούμε πως δυσκολευτήκαμε πολύ σήμερα με τις επιλογές μας τις οποίες παραθέτουμε παρακάτω.
Η 7η κούρσα στο Fairview (3.35μμ) είναι ένα χάντικαπ για τριετείς και άνω στα 1.200μ όπου προτιμάμε τον νο 3 Soviet Cosmonaut. Ηττήθηκε πριν ένα μήνα εδώ και στα μέτρα από τον νο 2 Flight Captain με ελάχιστη διαφορά αλλά εμποδιζόταν η ανάπτυξη του σε πολλά σημεία της κούρσας από άλογο που έτρεχε μπροστά του χωρίς αναβάτη και ειδικά προς το τέλος ανέκοψε σημαντικά. Λογικά χωρίς αυτό το συμβάν θα είχε προηγηθεί μάλλον εύκολα του αντιπάλου του και καθώς δείχνει πως παραμένει σταθερά φορμαρισμένος περιμένουμε να πάρει την ρεβάνς σήμερα.
Στις 3.50μμ γίνεται η 4η ιπποδρομία από τις Cannes που αφορά μέδεν τριετείς φοράδες στα 1.500μ και θα εμπιστευθούμε την νο 4 Khyrova να κατακτήσει το μέδεν της με την τρίτη προσπάθεια. Πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο στη Toulouse πριν 2 μήνες περίπου όπου τερμάτισε με πολύ μικρή διαφορά 3η (η 2η στην άφιξη εκείνη την ημέρα νίκησε στην επόμενη συμμετοχή της) και στη συνέχεια τερμάτισε 3η στη Lyon όπου έδειξε πως δεν την ευνόησαν τα 1.800μ. Τρέχει σε απόσταση που μάλλον είναι η ιδανική για τις ιδιότητες της και καθώς ενισχύεται από την ίππευση του Soumillon είμαστε αισιόδοξοι για την επιτυχία της.
Περνάμε στην 3η κούρσα του Lingfield (4.00μμ) όπου θα δείξουμε σοβαρή προτίμηση στον νο 1 El Campeon. Ηττήθηκε για ένα τράχηλο πριν 3 ημέρες στο Kempton από την εξαιρετικά φορμαρισμένη Aurora Grey στα 3.200μ και νωρίτερα είχε τερματίσει 3ος στο Lingfield και 1ος στο Wolverhampton δείχνοντας φόρμα που δεν μπορούν να πλησιάσουν οι σημερινοί αντίπαλοι του. Θεωρούμε πως δεν θα μας απογοητεύσει αν τον βάλουμε στάνταρ στο σκορ6 σήμερα.
Η επόμενη κούρσα εδώ (4.35μμ) είναι ένα δυνατό χάντικαπ για τετραετείς και άνω στα 1.200μ όπου μας αρέσει ο νο 7 Kasbah. Πρόκειται για μία εξαιρετικά αμφίρροπη διαδρομή αλλά ο συγκεκριμένος μας άρεσε πολύ στην τελευταία του συμμετοχή όπου δεν ευνοήθηκε από τον αργό ρυθμό της διαδρομής αλλά εν τούτοις κάλυψε πολύ έδαφος στην τελική του προώθηση και τερμάτισε 2ος. Η κούρσα θα γίνει στα μέτρα του σήμερα καθώς υπάρχουν άλογα που επιδιώκουν επικεφαλής διαδρομή και απλώς θα χρειαστεί ίσως λίγη τύχη στη διαδρομή (λόγω 1 σταρτ θα μείνει στο κάγκελλο και θα κάνει το φίνις του από την εσωτερική στην ευθεία) να μην έχει σοβαρές ανακοπές και να μπορέσει να επικρατήσει.