Εταιρεία

Η "Ippodata", μία σύγχρονη επιχείρηση μαζικής ενημέρωσης και ανάπτυξης λογισμικού, που παράγει υπηρεσίες και προϊόντα για το Διαδύκτυο την Τηλεόραση και τον Τύπο γενικότερα, σας καλωσορίζει.

Ο ιστότοπος μας, εφάμιλος διεθνών ιπποδρομιακών ιστότοπων, πρωτοπορειακός και μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα, θα σας παράξει όλη την αναγκαία πληροφόρηση για το άλογο και τις ιπποδρομίες. Αν και η πληροφόρηση που παρέχουμε έχει βάθος σε κάθε τομέα σχετικά με το άλογο, τις ιπποδρομίες και το στοίχημα, βασική μας αρχή είναι το "πληροφορία με αξία και όχι περισσότερη πληροφορία".

Αρχεία αλόγων - ιδιοκτητών - προπονητών - αναβατών - διαδρομών - ειδήσεων , βίντεο κούρσας, βίντεο προπονήσεων, αναλύσεις, παρουσιάσεις, στατιστικαά διεθνή, πληροφορίες, εκπαίδευση, είναι στη χρήση σας. Ό,τι χρειάζεται ο παίκτης και ο φίλιππος είναι εδώ!

Θα έχετε επίσης προσωπικό χώρο με πλήθος εργαλείων για να αρχειοθετήσετε τα άλογα ή τους προπονητές, τους αναβάτες, τους ιδιοκτήτες που εσείς επιλέγετε να παρακολουθείτε, καθώς και να έχετε λίστες με αγαπημένες κούρσες σε βίντεο. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να αρχειοθετείτε το παιχνίδι σας και να έχετε στατιστική ανάλυση του.

Σύντομα θα υπάρχει και RSS feed, ώστε να μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας αλλά και στο κινητό σας, άρθρα και πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, βίντεο κλπ.

Με τον καιρό θα σας ανακοινώσουμε και τις υπόλοιπες μοναδικές και για τα διεθνή δεδομένα, υπηρεσίες και παροχές που σχεδιάσαμε και ήδη υλοποιούμε για εσάς.

Σας ευχαριστούμε για την θέρμη που αγκαλιάσατε την "ippodata".

Ειλικρινώς
Ippodata.gr